Marble Olympos - Μάρμαρα Όλυμπος

MARBLE OLYMPOS

Η τέχνη μας σας εγγυάται ότι θα δείτε τη φαντασία και την επιθυμία σας να υλοποιούνται με τον πιο ανάγλυφο τρόπο.

Με μοναδικό μας στόχο την ποιότητα, ακολουθούμε πάντοτε πιστά τις αυστηρές προδιαγραφές υλικών, κατασκευής και εφαρμογής που έχουμε θέσει οι ίδιοι, για να εξασφαλίσουμε την πλήρη ικανοποίησή σας.

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου με ακρίβεια και συνέπεια, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις σας!

Marble Olympos - Μάρμαρα Όλυμπος
Marble Olympos - Μάρμαρα Όλυμπος
Marble Olympos - Μάρμαρα Όλυμπος

OUR STANDARDS

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Η εταιρία OLYMPOS, των Μανώλη και Μηνά Νταή – Παπανικολάου, αποτελεί το επιστέγασμα μιας 35χρονης πορείας στην κατεργασία και τοποθέτηση του μαρμάρου και του γρανίτη.

Η πολύχρονη αυτή εμπειρία, σε συνδυασμό με την ευαισθησία απέναντι στο υλικό, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό, είναι μια πραγματική επένδυση ζωής. Καρπός της, η άριστη υλοποίηση ακόμα και των πιο σύνθετων και εξειδικευμένων επιλογών του αρχιτέκτονα, του διακοσμητή και του ιδιώτη, από το στάδιο της μελέτης μέχρι την τελική παράδοση.

Η εταιρία OLYMPOS, εστιάζοντας αποκλειστικά στο μάρμαρο και το γρανίτη, ελληνικό και εισαγόμενο από όλες τις χώρες του κόσμου, έρχεται με το κύρος του ειδικού να διασφαλίσει την απόλυτα επιτυχημένη εφαρμογή των αισθητικών σας προτιμήσεων.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Η λεπτομέρεια, σχολαστικά δουλεμένη στο χέρι με το μεράκι του παραδοσιακού μάστορα, εγγυάται την τελειότητα σημείο προς σημείο. Άψογο φινίρισμα, απαραίτητο για ένα αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα.

Η πείρα και η τέχνη μας αναδεικνύει τις διακοσμητικές επιλογές σας με τον καλύτερο τρόπο, χάρη στη βαθιά γνώση του υλικού και το σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό μας.

Η φυσική αγνότητα του μαρμάρου δίνει μια απαράμιλλη αίσθηση πολυτέλειας και καθαρότητας που κάνει τον κάθε χώρο, έργο τέχνης. Χώροι υποδοχής, γραφεία, κλιμακοστάσια, βεράντες, πισίνες, μπάνια, αποκτούν την πολυτέλεια και την αισθητική που μόνο το μάρμαρο μπορεί να τους δώσει.

ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Ολόκληρη η ιστορία της χώρας μας, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, είναι σμιλεμένη στο μάρμαρο. Ιδανικό για την απόδοση και της ελάχιστης διακοσμητικής λεπτομέρειας, αφήνει το μεσογειακό φως να αναδείξει την πλαστικότητά του. Κλασική ή μοντέρνα, περίτεχνη ή λιτή, η μαρμάρινη επιφάνεια φέρει τη σφραγίδα του κύρους και της διαχρονικότητας.

Αφήστε τη φαντασία να σας οδηγήσει. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, κατασκευαστική ή διακοσμητική, η εταιρία μας, σε στενή συνεργασία με τον αρχιτέκτονα και το διακοσμητή σας, θα την υλοποιήσει δίνοντας πρόθυμα τη συμβουλή της για την αντιμετώπιση κάθε τεχνικής ιδιαιτερότητας.

ΟΛΥΜΠΟΣ

Έτσι, σας προσφέρουμε τη σχεδιαστική και τεχνική μας βοήθεια, τη δυνατότητα επιλογής του υλικού που επιθυμείτε και την ευκαιρία να αξιολογήσετε οι ίδιοι τη δουλειά μας χωρίς περιττές μετακινήσεις. Διαθέτουμε άρτιο τεχνικό εξοπλισμό και παρέχουμε εύκολη πρόσβαση σε όλα τα οχήματα. Κατεργαζόμαστε όγκους και πλάκες σε κάθε επιθυμητή μορφή και εκτελούμε παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα.

MARBLE OLYMPOS

ΟΛΥΜΠΟΣ - Επεξεργασία Μαρμάρου

Λεωφόρος Σπύρου Λούη - Έναντι GOLDEN HALL

Αθήνα, Τ.Κ. 15123

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ.: 210 68 23 490

Fax: 210 68 58 094

E-mail: info@marbleolympos.gr

Copyright © 2016 Marble Olympos - Επεξεργασία Μαρμάρων

Web Design and Development by Passion4Design