ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΑΡΜΑΡΟΥ

Στον ιδιόκτητο χώρο μας, στεγάζονται γραφεία, αποθήκες και εργαστήριο. Έτσι, σας προσφέρουμε τη σχεδιαστική και τεχνική μας βοήθεια – τόσο στη νέα κατασκευή όσο και στην ανακαίνιση, τη δυνατότητα επιλογής του υλικού που επιθυμείτε και την ευκαιρία να αξιολογήσετε οι ίδιοι τη δουλειά μας χωρίς περιττές μετακινήσεις. Διαθέτουμε άρτιο τεχνικό εξοπλισμό και παρέχουμε εύκολη πρόσβαση σε όλα τα οχήματα. Κατεργαζόμαστε όγκους και πλάκες σε κάθε επιθυμητή μορφή και εκτελούμε παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα και Ευρώπη.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΡΜΑΡΟΥ

Κατέχουμε άριστα τις τεχνικές κατεργασίας του μαρμάρου και του γρανίτη και αναδεικνύουμε πλήρως την αισθητική τους αξία. Όλες μας οι κατασκευές όπως: πισίνες, δάπεδα, σκάλες, εστίες, ορθομαρμαρώσεις, στήλες, κίονες, περιστύλια, κιονόκρανα, κρήνες, ανάγλυφα και κάθε είδους διακοσμητικά καλλιτεχνήματα, εκτελούνται με τρόπο που εγγυάται την τέλεια εφαρμογή. Έτσι, η αισθητική αρτιότητα του συνόλου, η αντοχή στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες, η στεγανότητα και η μόνωση είναι εξασφαλισμένες.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Η εταιρεία αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την μελέτη και τοποθέτηση παντός είδους μαρμάρινων και χαλαζιακών κατασκευών σε κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία (δάπεδα, σκάλες, λουτρά, κουζίνες, τζάκια κ.λ.π.).

share

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

MARBLE OLYMPOS

ΟΛΥΜΠΟΣ - Επεξεργασία Μαρμάρου

Λεωφόρος Σπύρου Λούη - Έναντι GOLDEN HALL

Αθήνα, Τ.Κ. 15123

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ.: 210 68 23 490

Fax: 210 68 58 094

E-mail: info@marbleolympos.gr

Copyright © 2016 Marble Olympos - Επεξεργασία Μαρμάρων

Web Design and Development by Passion4Design